Team

Het MAF team bestaat uit een mooie mix van culturen en persoonlijkheden. Alle teamleden zijn toegewijde christenen die hun gaven graag inzetten in het Koninkrijk van God.

Andy : Country Director | Accountable Manager

Andy

Country Director | Accountable Manager

"For me, working at MAF means first and foremost obedience to God's calling in my life.
It also means that I get to serve the people of the interior with the blessings with which He has provided MAF and also the gifts that God has given me personally, thus enabling us to bring help hope and healing to hard-to-reach areas."

Joop : Director of Operations | Chief Pilot

Joop

Director of Operations | Chief Pilot

“A privilege to serve. Het is een voorrecht om namens MAF iets te mogen betekenen voor de mensen in Suriname.”

Helmer : Operations Manager | Director Safety & Quality

Helmer

Operations Manager | Director Safety & Quality

"Werken bij MAF is een groot voorrecht. Door mijn ervaring en talenten in te zetten voor het werk van MAF mag ik een stukje bijdragen aan het brengen van hoop en hulp aan mensen die dat hard nodig hebben. In dit werk mogen we van dichtbij ervaren hoe machtig onze Hemelse Vader werkt, wat een voorrecht."

Peter : Director of Maintenance

Peter

Director of Maintenance

"Working at MAF Suriname is a wonderful way that I can use gifts that God has given to me to share Christ's love and hope with isolated people."

Milton : Office Manager

Milton

Office Manager

Working at the MAF gives me a very unique opportunity to be of service in the Kingdom of God and to help those in need. God is a master strategist who makes the right connections in His time. It is a privilege to bring those who are hard to reach into contact with God's love.

 

Rutger : Piloot

Rutger

Piloot

"Het is bijzonder om op een praktische manier te mogen dienen in Zijn Koninkrijk. Het blijft iedere keer weer bijzonder om te beseffen dat wij als MAF Suriname de verbindingsstuk zijn in de zending. Prachtig om zo Zijn Koninkrijk hier op aarde mee te bouwen!"

Rinia : Coördinator Finance

Rinia

Coördinator Finance

"Het is mij een waar genoegen om bij MAF te mogen werken, omdat ik ervan bewust ben dat MAF een andersoortig bedrijf is dan de doorsnee bedrijven/organisaties. Ik heb een baan bij MAF, maar tegelijkertijd is het voor mij, arbeiden in Gods Koninkrijk vanwege de missie en visie die wij dragen. Tevens is het ook prettig om te weten dat wij deelgenoot zijn van de MAF familie wereldwijd. Dit alles is genade en ben ik God heel erg dankbaar."

Dennis : Coördinator Mission & Churches

Dennis

Coördinator Mission & Churches

"Deelgenoot zijn van de wereldwijde MAF family? In mijn stoutste dromen niet gedacht. Na 16 jaren te hebben gewerkt in de farmacie, heb ik 2 jaren lang gebeden om een nieuwe baan die mij in het hart van Gods zending zou brengen. Toen kwam uit onverwachte hoek het telefoontje van Andy, de directeur. We kenden elkaar en nu mag ik vorm geven aan de nieuwe afdeling, de zendingspoot van MAF Suriname. Super toch!"

Morena : Office Assistant

Morena

Office Assistant

"God heeft de mannen en vrouwen van MAF Suriname geroepen om Hem op unieke manieren te dienen. Dat ik mag zien en meemaken hoe we mensen in onbereikbare gebieden toch kunnen bereiken en dienen is genade en zegen! Ik vindt het geweldig om daar deel van uit te maken."

Rachel : House Keeper

Rachel

House Keeper

"Working for MAF Suriname is one of the best decisions I have made. Working for MAF is trusting the Lord."

Martinus : Assistant Mechanic

Martinus

Assistant Mechanic

“Ik voel me verantwoordelijk voor het vliegklaar maken van de vliegtuigen. Als ze voor lange tijd aan de grond staan doet het me wat.
Voor mij is elk onderdeel, hoe klein ook, even belangrijk. In dit werk zijn discipline en oplettendheid nodig. MAF staat voor veilige vluchten en ik mag helpen dat hoog te houden. Het geeft een heerlijk gevoel wanneer het vliegtuig eindelijk klaar is voor een testvlucht, na lang aan de grond te hebben gestaan. Ik voel me happy dat ik zo bijdraag aan Gods werk.”

Joy : Assistant Ground Operations/ Security Officer

Joy

Assistant Ground Operations/ Security Officer

“Wat ik zo leuk vind is dat MAF in Gods Koninkrijk dient en ik zie wat God voor MAF doet. Als er ook maar iets is, gaan we samen aan tafel zitten en bidden. Het is ontzettend mooi om te zien hoe God antwoorden geeft op datgene waar je voor bidt en hoe God werkt boven je denken. MAF is een deel van mij. Het is een plek waar ik mij altijd goed voel. Het is mijn MAF-familie. Als er iets is kan je altijd aan de bel trekken en je weet zeker dat ze voor je in gebed zullen gaan. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van mag zijn en in Gods Koninkrijk kan dienen en andere mensen kan helpen. En af en toe mag ik ook mee sleutelen aan de vliegtuigen, dat zijn de beste dagen.”

Rivano : Assistant Ground Operations/ Security Officer

Rivano

Assistant Ground Operations/ Security Officer

"Allereerst een zegen van de Heer en een voorrecht om in Zijn koninkrijk te mogen arbeiden. Het betekent ook je beste beentje voorzetten. Werken bij MAF Suriname bouwt mij geestelijk op en ik leer heel veel."

Arjan : Facility Maintenance Technician

Arjan

Facility Maintenance Technician

Het is een voorrecht om met mijn talenten in een werk van God te mogen stappen bij de MAF, en te mogen onderhouden wat God gegeven heeft aan panden, huizen en nog veel meer.
Ik ervaar het werken met fijne collega’s  als een bijzondere zegen. Een bekend schrijftgedeelte in Jesaja 40:31 zegt heel toepasselijk: we zullen opstijgen en niet moe worden.