Algemene vervoersvoorwaarden

Uittreksel algemene vervoersvoorwaarden MAF Suriname

  • Passagiers en vracht moeten tenminste 1 (één) uur voor de afgesproken vertrektijd voltallig en compleet aanwezig zijn. Bij te late aankomst, met als gevolg overtijd vertrekken, zijn de kosten US$100.00 p/uur (langer dan 30 minuten = 1 uur). Als de vertraging een conflict veroorzaakt met een vlucht welke aansluitend voor datzelfde vliegtuig is geboekt, behoudt MAF zich het recht voor de vlucht voor die dag te cancelen.
  • Security checks zijn noodzakelijk voor een veilige vluchtuitvoering en worden door MAF overeenkomstig vigerende regelgeving uitgevoerd. Dangerous Goods, DG (zoals patronen, generatoren, kettingzagen, vuurwerk, grote batterijen, chemische schoonmaakmiddelen, brandbare vloeistof zoals gasoline, terpentine, kerosine etc.), moeten gemeld worden bij de aanvraag van de vlucht of tenminste één dag voor de vlucht. MAF Suriname kan voor u het noodzakelijke papierwerk en acceptatie verzorgen.
  • MAF Suriname behoudt zich het recht voor om vanaf een ½ (half) uur voor vertrek, zelf vracht aan te nemen om ongebruikte ruimte op betreffende vlucht te benutten.
  • MAF Suriname kan besluiten de overeengekomen vlucht met een ander, minimaal vergelijkbaar type vliegtuig uit te voeren.
  • Bij annulering van een vlucht op de dag van uitvoer wordt 10% van charterbedrag in rekening gebracht.
  • Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Blog
Werken bij MAF SU