Project kantoor en hangaar

Meer dan 56 jaar heeft MAF Suriname gebruik gemaakt van dezelfde hangaar. Door de tijd heen zijn er verschillende interne aanpassingen gedaan om het werk door te kunnen zetten. Maar vanwege opnieuw uitbreiding van onze werkzaamheden en daardoor ook van de vloot, en ons team, is de hangaar en het kantoor nu toch echt te klein, en daarbij te oud en te zwak voor verdere aanpassingen.
Kortom, een nieuw gebouw, waarbij we de bewoners van het Surinaamse binnenland optimaal kunnen bedienen, waarbij het ook praktisch, veilig en plezierig werken is voor onze collega’s en waarbij onze kostbare vliegtuigen veilig en beschermd gestald en onderhouden kunnen worden, werd daardoor een realiteit.
Als non-profit organisatie kunnen we dit als MAF-Suriname niet alleen. Velen dragen bij aan de realisatie van dit grote maar ook mooie project. De een met kennis en advies, de ander met een bedrijfsspecialisme, of door financiële bijdrage, of zelfs door fysieke komst om de handen uit de mouwen te steken.
De hangaar is in Nederland geproduceerd, en wordt door een lokale aannemer gebouwd. Het is bijzonder hoe de onderlinge contacten tot stand zijn gekomen en zijn gegroeid tot een werkbare samenwerking.
Met elkaar zien we ernaar uit om dit bouwproject af te ronden zodat we het kantoor en de hangaar in gebruik kunnen gaan nemen.